Затверджено: Погоджено
завідувач Тернопільського в.о. начальника Тернопільського
дошкільного навчального міського управління
закладу №2 Головного управління
Н.І. Безкоровайна Держпроспоживслужби
в Тернопільській області
І. Є. Гавришків
ПРИМІРНЕ
чотиритижневе меню на
зимовий період
2022 р. по ТДНЗ № 2
Назва страви |
Вихід страви |
|
ясла |
сад |
|
І тиждень |
||
Понеділок |
||
Сніданок Молочна рисова каша розсипчаста. Какао, морква тушкована в сметані (подвійна тер. обробка). Обід Суп польовий з сметаною (подвійна тер. обробка), хліб. Рагу із курятини (подвійна тер. обробка). Салат із зеленого горошку та цибулі з олією. Компот з сухофруктів. Вечеря Картопля запечена скибочками ( з вареної). Чай . Булочка (випічка). Свіже яблуко |
150/62
150/4/30 32/102/77 105
85 180/30 56 |
180/86
43/136/77 100
94 200/40 80 |
Вівторок |
||
Сніданок Плов з родзинками. Чай, булка з маслом. Твердим сиром
Обід Суп гороховий з грінками. Гуляш курячий(подвійна тер. обробка), каша перлова. Салат з капусти із зеленим горошком Компот із сухофруктів Вечеря Пудинг сирно-яблучний (подвійна тер. обробка). Какао.
|
180/30/5/5
150/20 32/18/82 45 105
128 150 |
200/40/5/5
200/20 43/24/103 60 100
169 180 |
Середа |
||
Сніданок Каша молочна круп’яна. Чай, Булка з маслом. Обід Борщ український ( подвійна тер. обробка). Хліб Бігус з гречкою(подвійна терм. обр.). Сік фруктовий. Вечеря Сирна запіканка (подвійна термічна обробка). Фруктовий соус (подвійна тер. обробка). Молоко кип’ячене . Рогалик з родзинками (випічка). |
150/30/5
150/30 130/50 180
116/11
|
180/40/5
200/50 150/50 200
157/17 160/40 |
Четвер |
||
Сніданок Каша вівсяна .Чай, булка з маслом.
Обід Суп манний з фрикадельками (подвійна терм. обр.). Хліб Котлета натуральна з філе курки панірованих сухарях(подвійна термічна обробка), гречана каша відварна. Компот з сухофруктів Вечеря Макарони відварні з овочами. Чай, булочка (випічка). Яблуко свіже. |
82/ 150/30/5
150/30 48/90
100 150/35/56 |
70/120 103 180/40/5
180/35/80 |
П’ятниця |
||
Сніданок Каша кукурудзяна, риба тушкована з овочами в томатному соусі (подвійна терм. обр.) Чай, булка з маслом і твердим сиром. Обід Суп-пюре гороховий. Зрази картопляні з курячим м’ясом ( подвійна тер. обробка), салат з капусти, моркви та яблук. Компот із свіжих фруктів. Вечеря Локшиник з фруктами. Какао, булочка (випічка). |
90/50 150/30/5/5
116/68
105
136 150/35 |
100 |
ІІ тиждень |
||
Понеділок |
||
Сніданок Омлет з морквою(подвійна терм. обр.). Какао, булка з маслом. Обід Суп гречаний на курячому бульйоні (подвійна термічна обробка)хліб. Кнелі м’ясні парові з рисом( подвійна тер. обробка). Салат з бурячка і олією. Компот з яблук. Вечеря Зрази картопляні з овочами( подвійна тер. обробка). Чай, морква тушкована в сметані (подвійна термічна обробка).
|
150/30
150/55 |
200/40
|
Вівторок |
||
Сніданок Сирники рожеві з морквою (подвійна терм. обр.) Какао. Обід Суп болгарський, хліб. Шніцель з свинини (подвійна терм. обр.), картопляне пюре. Буряк, тушкований з сметаною (подвійна терм. обр.). Компот з сухофруктами. Вечеря Шарлотка з рису та овочів. Чай з лимоном. булка здобна(випічка) . |
105
120 150/35
|
100
147 |
Середа |
||
Сніданок Каша ячна розсипчаста з цибулею, салат з капусти з зеленим горошком Чай з лимоном. булка з маслом Обід Суп польовий з сметаною(подвійна терм. обр.), хліб. Голубці ліниві з курячим м’ясом (подвійна тер. обробка). Компот із яблук. Вечеря Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром. Какао. Шарлотка яблучна
|
150/14/30 120
100 150/72 |
120 |
Четвер |
||
Сніданок Каша пшоняна з яблуками, родзинками. Молоко кип’ячене, Булка з маслом Обід Суп картопляний з макаронними виробами, хліб. Котлета рублена з курятини (подвійна терм. обр.),каша гречана, салат з капусти, моркви та яблук. Сік фруктовий.
Вечеря Зрази рисові з овочами. Чай з лимоном, морква тушкована в сметані ( подвійна тер. обробка).
|
150/30
127
|
147 |
П’ятниця |
||
Сніданок Вареники ліниві з фруктовим соусом(подвійна терм. обр.). Чай , булка з маслом. Обід Суп «Селянський» з перловою крупою та сметаною (подвійна тер. обробка). Голубці лині з курячим м’ясом (подвійна термічна обробка). Сік фруктовий. Вечеря Пудинг сирно-яблучний (подвійна термічна обробка). Какао.
|
150 |
180 |
ІІІ тиждень |
||
Понеділок |
||
Сніданок Плов з родзинками. Какао . Рогалик (випічка). Обід Борщ буряковий ( подвійна тер. обробка) з пампушками. Гуляш курячий( подвійна тер. обробка), каша перлова в’язка. Компот із сухофруктів Вечеря Макарони відварні, риба тушкована з овочами (подвійна терм. обр.). Чай . Фрукти свіжі |
105 |
100 |
Вівторок |
||
Сніданок Молочна рисова каша розсипчаста. Какао, морква тушкована в сметані (подвійна тер. обробка). Обід Суп гороховий з грінками. Вареники з курячим м’ясом (подвійна тер. обробка). Вечеря Мус яблучний з фруктовим соусом(подвійна терм. обр.).
|
150/62
120 |
180/86
|
Середа |
||
Сніданок Запіканка рисова зі свіжих плодів, соус фруктовий(подвійна терм. обр.). Обід Куліш пшоняний з фрикадельками та сметаною(подвійна тер. обробка). Нагетси курячі(подвійна терм. обр.), картопля запечена скибочками ( вареної). Компот із сухофрутів. Вечеря Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром. Чай з лимоном, морква тушкована в сметані ( подвійна тер. обробка). |
150/11/7
56/85
105 100 150/62
|
200/15/9
120 |
Четвер |
||
Сніданок Каша ячна розсипчаста з цибулею, салат з капусти з зеленим горошком Чай з лимоном. булка з маслом. Обід Суп картопляний з макаронними виробами, хліб. Курятина в сметанні (подвійна тер. обробка), пшенична каша з маслом. Компот із сухофруктів. Вечеря Оладки з яблуками. Соус яблучний(подвійна терм. обр.). Какао. |
90/45
105
120/11 150 |
120/60 40/12/60
100
|
П’ятниця |
||
Сніданок Запіканка вермішелево-сирна (подвійна тер. обробка). Обід Суп гороховий з грінками. Котлета рибна «любительська» (подвійна тер. обробка), каша перлова розсипчаста. Компот з сухофруктів. Вечеря Зрази рисові з овочами (подвійна тер. обробка). Чай, булка з маслом. |
150/56
150/20 59/90
105
127 150/30/5 |
200/20
100
154 180/40/5 |
IV тиждень |
||
Понеділок |
||
Сніданок Молочна рисова каша розсипчаста. Какао. Обід Суп гороховий з грінками. Вареники з курячим м’ясом (подвійна тер. обробка). Вечеря Мус яблучний з фруктовим соусом(подвійна терм. обр.).
|
150/62
120 |
180/86
|
Вівторок |
||
Сніданок Запіканка рисова з овочів, соус сметанний з томатом(подвійна терм. обр.). Обід Суп-пюре гороховий. Зрази картопляні з курячим м’ясом ( подвійна тер. обробка), салат з капусти, моркви та яблук. Компот із свіжих фруктів. Вечеря Макарони відварні з овочами, соус сметанний (подвійна терм. обр.) Чай з лимоном, булка здобна (випічка) |
150 116/68
105
100 150/62
|
200
120 |
Середа |
||
Сніданок Омлет з морквою. Какао, шарлотка яблучна (випічка). Обід Суп гречаний на курячому бульйоні (подвійна термічна обробка)хліб. Кнелі м’ясні парові з рисом( подвійна тер. обробка). Салат з бурячка і олією. Компот з яблук.
Молочна кукурудзяна каша з маслом. Чай, фрукти свіжі
|
150/30
150/55 |
200/40
|
Четвер |
||
Сніданок Плов з родзинками. Чай, булка з маслом. Твердим сиром
Обід Суп гороховий з грінками. Тюфтеля м’ясна запечена(подвійна тер. обробка), каша гречана. Салат з капусти із зеленим горошком Компот із сухофруктів Вечеря Молочна гречана каша. Какао. |
180/30/5/5
150/20 60/82 45 105
150 |
200/40/5/5
200/20 80/103 60 100
180 |
П’ятниця |
||
Сніданок Сирники рожеві з морквою (подвійна терм. обр.) Какао. Обід Суп болгарський, хліб. Шніцель з свинини (подвійна терм. обр.), картопляне пюре. Буряк, тушкований з сметаною (подвійна терм. обр.). Компот з сухофруктами. Вечеря Шарлотка з рису та овочів. Чай з лимоном. булка здобна(випічка) . |
105
120 150/35
|
100
147 |