^Back To Top

Перспективне меню

Затверджено:                                                                                          Погоджено

завідувач Тернопільського                                                                                                            в.о. начальника Тернопільського

дошкільного навчального                                                  міського управління

закладу №2                                                                            Головного управління

Н.І. Безкоровайна                                                                 Держпроспоживслужби

                                                                                                 в Тернопільській області

                                                                                                 І. Є. Гавришків

 

  

 

 

 

 

ПРИМІРНЕ

чотиритижневе меню на

зимовий період

2022 р. по ТДНЗ № 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назва страви

Вихід страви

ясла

сад

І тиждень

Понеділок

 

Сніданок

Молочна рисова каша розсипчаста.

Какао, морква тушкована в сметані (подвійна  тер.  обробка).

             Обід

Суп польовий з сметаною (подвійна  тер.  обробка), хліб.

Рагу із курятини (подвійна  тер.  обробка). Салат із зеленого горошку та цибулі з олією.

Компот з сухофруктів.

Вечеря

Картопля запечена скибочками ( з вареної).

Чай . Булочка (випічка).

Свіже яблуко

 


150

150/62


150/4/30

32/102/77

105

 

 

85

180/30

56

 


170

180/86



200/5/50

43/136/77

100

 

 

94

200/40

80

Вівторок

 

             Сніданок

Плов з родзинками.

Чай, булка з маслом. Твердим сиром

          

  Обід

Суп гороховий  з грінками.

Гуляш курячий(подвійна  тер. обробка), каша перлова.

Салат з капусти із зеленим горошком

Компот із сухофруктів

Вечеря

Пудинг сирно-яблучний (подвійна  тер. обробка).

Какао.

 

 


100

180/30/5/5

 

 

150/20

32/18/82

45

105

 

128

150

 


120

200/40/5/5

 

200/20

43/24/103

60

100

 

169

180

Середа

Сніданок

Каша молочна круп’яна.

Чай, Булка з маслом.

Обід

Борщ український ( подвійна  тер.  обробка). Хліб

Бігус з гречкою(подвійна терм. обр.).

Сік фруктовий.

Вечеря

Сирна запіканка (подвійна термічна обробка). Фруктовий соус (подвійна  тер. обробка).

Молоко кип’ячене . Рогалик з родзинками (випічка).           


160

150/30/5

 

150/30

130/50

180

 

116/11


100/30


180

180/40/5

 

200/50

150/50

200

 

157/17

160/40

Четвер

             Сніданок

Каша вівсяна .Чай, булка з маслом.

           

 Обід

Суп манний з фрикадельками (подвійна терм. обр.). Хліб

Котлета натуральна з філе курки панірованих сухарях(подвійна термічна обробка), гречана каша відварна.

Компот з сухофруктів

Вечеря

Макарони відварні з овочами.

Чай, булочка (випічка). Яблуко свіже.

 

82/

150/30/5

 

150/30

48/90


105

 

100

150/35/56

70/120

103

180/40/5


200,/40
65/113

100

130

180/35/80

П’ятниця 

             Сніданок

Каша  кукурудзяна, риба тушкована з овочами в томатному соусі (подвійна терм. обр.)

Чай, булка з маслом і твердим сиром.

             Обід

Суп-пюре гороховий.

Зрази картопляні з курячим м’ясом ( подвійна  тер.  обробка), салат з капусти, моркви та яблук.

Компот із свіжих фруктів.

Вечеря

Локшиник з фруктами.

Какао, булочка (випічка).

 

90/50

150/30/5/5

 


150

116/68

 

105

 

136

150/35


113/70
180/40/5/5


200
145/95

100

175
180/35

ІІ тиждень

Понеділок

Сніданок

Омлет з морквою(подвійна терм. обр.).

Какао, булка з маслом.

             Обід

Суп гречаний на курячому бульйоні (подвійна термічна обробка)хліб.

 Кнелі м’ясні парові з рисом( подвійна  тер.  обробка). Салат з бурячка і олією.

Компот з яблук.

Вечеря

Зрази картопляні з овочами( подвійна  тер.  обробка).

Чай, морква тушкована в сметані (подвійна термічна обробка).

 


60
150/62

 

 

150/30

 

150/55

120

70
150/30/5


60
180/86

 

 

200/40


180/75

160

93
180/40/5

Вівторок

             Сніданок

Сирники рожеві з морквою (подвійна терм. обр.)

Какао.

Обід

Суп  болгарський, хліб.

Шніцель з свинини (подвійна терм. обр.), картопляне  пюре.

Буряк, тушкований з сметаною (подвійна терм. обр.).

Компот з сухофруктами.

            Вечеря

Шарлотка з рису та овочів.

Чай з лимоном. булка здобна(випічка) .


78
150

150
60/91/57

 

105

 

120

150/35



115
180

200
81/114/75

 

100

 

147
180/35

Середа

           Сніданок

Каша ячна розсипчаста з цибулею,  салат з капусти з зеленим горошком

Чай з лимоном. булка з маслом

Обід

Суп польовий з сметаною(подвійна терм. обр.),  хліб.

Голубці ліниві з курячим м’ясом (подвійна  тер.  обробка).

Компот із яблук.

Вечеря

Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром.

Какао. Шарлотка яблучна

 


90/45

150/30/5

 

150/14/30
90

120

 

100

150/72


120/60

180/40/5

200/15/40
120
160

 

120
180/72

Четвер

             Сніданок

Каша пшоняна з яблуками, родзинками.

Молоко кип’ячене, Булка з маслом 

             Обід

Суп картопляний з макаронними виробами, хліб.

Котлета рублена з курятини (подвійна терм. обр.),каша гречана, салат з капусти, моркви та яблук.

Сік фруктовий.

 

            Вечеря

Зрази рисові з овочами.

Чай з лимоном, морква тушкована в сметані ( подвійна  тер.  обробка).

 


110
100/30/5

 

150/30
58/90/68


120

 

127
150/62


 

147
160/40/5

200/40
77/113/95

160


154
180/86

П’ятниця 

            Сніданок

Вареники ліниві з фруктовим соусом(подвійна терм. обр.).

Чай , булка з маслом.

             Обід

Суп «Селянський» з перловою крупою та сметаною (подвійна  тер. обробка).

Голубці лині з курячим м’ясом (подвійна термічна обробка).

Сік фруктовий.

 Вечеря

Пудинг сирно-яблучний (подвійна термічна обробка).

Какао.

 


62/40
150/30/5

150/5

90

120

128

150


82/57
180/40/5

200/7

120

160

169

180

ІІІ тиждень

Понеділок

    Сніданок 

Плов з родзинками.

Какао . Рогалик  (випічка).

Обід

Борщ буряковий ( подвійна  тер.  обробка) з пампушками.

Гуляш курячий( подвійна  тер.  обробка), каша перлова в’язка.

Компот  із сухофруктів

Вечеря

Макарони відварні, риба тушкована з овочами (подвійна терм. обр.).

Чай . Фрукти свіжі


100
150/35

150/30
32/18/82

 

105

100/50
150/56


120
180/35

200/40
42/24/103

 

100

120/80
180/80

Вівторок

Сніданок

Молочна рисова каша розсипчаста.

Какао, морква тушкована в сметані (подвійна  тер.  обробка).

Обід

Суп гороховий з грінками.

Вареники з курячим  м’ясом (подвійна  тер.  обробка).
Сік з фруктів.

Вечеря

Мус яблучний з фруктовим соусом(подвійна терм. обр.).
Чай, булка з маслом.

 


150

150/62



150/20
81

120

102/19
150/30/5


170

180/86



200/20
108
160

135/29
180/40/5

Середа

Сніданок

Запіканка рисова зі свіжих плодів, соус фруктовий(подвійна терм. обр.).
Какао, булка здобна( випічка).

Обід

Куліш пшоняний з фрикадельками та сметаною(подвійна  тер. обробка).

Нагетси курячі(подвійна терм. обр.), картопля запечена скибочками ( вареної).

Компот із сухофрутів.

Вечеря

Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром.

Чай з лимоном, морква тушкована в сметані ( подвійна  тер.  обробка).


86/35
150/35

 

150/11/7

 

56/85

 

105

100

150/62

 


113/48
180/35

 

200/15/9

75/94

100

 

120
180/86

Четвер

Сніданок

Каша ячна розсипчаста з цибулею,  салат з капусти з зеленим горошком

Чай з лимоном. булка з маслом.

Обід

Суп картопляний з макаронними виробами, хліб.

Курятина в сметанні (подвійна  тер.  обробка), пшенична каша з маслом.

Компот із сухофруктів.

            Вечеря

Оладки з яблуками. Соус яблучний(подвійна терм. обр.).

Какао.

 

90/45

150/30/5


150/30
30/9/40

 

105

 

120/11

150

 

 

120/60

180/40/5

200/40

40/12/60

 

100


150/17
180

П’ятниця

Сніданок

Запіканка вермішелево-сирна (подвійна  тер.  обробка).
Какао. Фрукти свіжі.

Обід

Суп гороховий  з грінками.

Котлета рибна «любительська» (подвійна  тер. обробка), каша перлова розсипчаста.

Компот з сухофруктів.

Вечеря

Зрази рисові з овочами (подвійна  тер. обробка).

Чай, булка з маслом.


112

150/56

 

150/20

59/90

 

105

 

127

150/30/5


145
180/80

 

200/20
88/113

 

100

 

154

180/40/5

IV тиждень

Понеділок

Сніданок

Молочна рисова каша розсипчаста.

Какао.

Обід

Суп гороховий з грінками.

Вареники з курячим  м’ясом (подвійна  тер.  обробка).
Сік з фруктів.

Вечеря

Мус яблучний з фруктовим соусом(подвійна терм. обр.).
Чай, булка з маслом.

 


150

150/62



150/20
81

120

102/19
150/30/5


170

180/86



200/20
108
160

135/29
180/40/5

Вівторок

Сніданок

Запіканка рисова з овочів, соус сметанний з томатом(подвійна терм. обр.).
Какао, булка здобна.

             Обід

Суп-пюре гороховий.

Зрази картопляні з курячим м’ясом ( подвійна  тер.  обробка), салат з капусти, моркви та яблук.

Компот із свіжих фруктів.

Вечеря

Макарони відварні з овочами, соус сметанний (подвійна терм. обр.)

Чай з лимоном, булка здобна (випічка)


86/7
150/35

 

150

116/68

 

105

 

100

150/62

 


113/16
180/35

 

200
145/95

100


130

120
180/86

Середа

Сніданок

Омлет з морквою.

Какао, шарлотка яблучна (випічка).

             Обід

Суп гречаний на курячому бульйоні (подвійна термічна обробка)хліб.

 Кнелі м’ясні парові з рисом( подвійна  тер.  обробка). Салат з бурячка і олією.

Компот з яблук.


Вечеря

Молочна кукурудзяна каша з маслом.

Чай, фрукти свіжі

 


60
150/72

 

 

150/30

 

150/55

120

180
150/56


60
180/72

 

 

200/40


180/75

160

200
180/80

Четвер

 

             Сніданок

Плов з родзинками.

Чай, булка з маслом. Твердим сиром

          

  Обід

Суп гороховий  з грінками.

Тюфтеля м’ясна запечена(подвійна  тер. обробка), каша гречана.

Салат з капусти із зеленим горошком

Компот із сухофруктів

Вечеря

Молочна гречана каша.

Какао.

 


100

180/30/5/5

 

 

150/20

60/82

45

105

 


128

150

 


120

200/40/5/5

 

200/20

80/103

60

100

 


169

180

П’ятниця

             Сніданок

Сирники рожеві з морквою (подвійна терм. обр.)

Какао.

Обід

Суп  болгарський, хліб.

Шніцель з свинини (подвійна терм. обр.), картопляне  пюре.

Буряк, тушкований з сметаною (подвійна терм. обр.).

Компот з сухофруктами.

            Вечеря

Шарлотка з рису та овочів.

Чай з лимоном. булка здобна(випічка) .


78
150

150/30
60/91/57

 

105

 

120

150/35



115
180

200/40
81/114/75

 

100

 

147
180/35

 

© 2019-2020.